Verkkokurssien tilaus- ja peruutusehdot

Kuukausijäsenyys

Kuukausijäsenyys verkkokurssille on toistaiseksi voimassaoleva. Yksi jäsenyyskuukausi kurssialustalla on 30 vuorokautta. Tilaus jatkuu kuukausittain automaattisesti. Sopimuksen kesto on toistaiseksi voimassa. Irtisanomisen jälkeen ei tule uusia laskuja, mutta jos olet ehtinyt saada laskun uudesta laskutuskaudesta, odotamme siihen suoritusta. Laskutuskausi on aina kuukausi eteenpäin siitä päivästä kun aloitit valmennuksen.

Kuukausijäsenyyden irtisanominen

Kirjaudu sisään, avaa oikealta yläkulmasta profiilin hallinta ja valitse Oma käyttäjätili. Valitse sitten Laskutus-osio ja päätä tilauksesi. Pääsysi kurssialustalle loppuu sen hetkisen maksetun tilausjakson loppuessa.

Määräaikaiset jäsenyydet ja kurssien kertaosto

Määräaikaisen jäsenyyden voimassaolo verkkokurssille alkaa heti maksupäivästä ja sinulla on pääsy kurssialustalle valitsemasi määräaikaisen jäsenyyden mukaisesti. Yksi jäsenyyskuukausi kurssialustalla on 30 vuorokautta.

Tilauksesi ei jatku määräaikaisen jäsenyytesi päätyttyä automaattisesti vaan halutessasi voit ostaa sopimuskauden jälkeen uuden jäsenyyden.

Kurssien maksaminen

Kurssit myy Voidis Oy (2335800-5). Kurssien myyntialustana toimii Zenler.

Kurssit voi maksaa vain korttimaksulla. Maksunvälittäjänä toimii kansainvälisesti tunnettu ja luotettava Stripe, Inc.  Emme käsittele tai tallenna korttisi tietoja kassalla.