5 vinkkiä rentoon kieleen

Rento ja vapaa kieli

Kieli on kehomme nopein tahdonalainen lihaskimppu ja samalla se on tärkein artikulaatioelimemme.  Kielen toiminta on helposti hyvin yliautomatisoitunutta, oli se sitten lihasten toiminnan kannalta optimaalista tai ei.

Ensin on siis purettava vanha kaava pois lihas-hermotoiminnasta ja sen jälkeen opeteltava uusi malli, jotta neuraaliverkon toiminta vakiintuu.

Kielen harjoittamisen ja oikean lepoasennon vakiinnuttamisella on vaikutus myös nenähengityksen toimintaan, siksi on tärkeää saada ”hallintaan” näin iso toiminnallinen lihasalue.

Saat kurssin aikana viisi käytännöllistä ja helppoa harjoitetta kielen rentouttamiseen ja harjoittamiseen, ja harjoitusten avulla opit kielellesi sopivan lepopaikan ja parannat kielentoimintaa helpottaen samalla purennan alueen toimintoja, nielemistä, hengitystä sekä äänentuottoa!

 •  Mitä saat osallistuessasi 5 vinkkiä rentoon kieleen -verkkokurssille?  
   
 • Opit tiedostamaan kielen oikean lepopaikan
 • Opit aktivoimaan kieltä tasapainoisesti
 • Viisi selkeää ja inspiroivaa videoitua harjoitusta, jossa kerron ja näytän sinulle konkreettisesti, miten harjoitukset tehdään 

 Voit edetä rauhassa omaan tahtiisi, sillä kurssimateriaali on käytössäsi kuuden kuukauden ajan kurssin ostosta.

Kurssin harjoitteet ovat oiva apu kaikille purennan alueen, äänentuoton, hengityksen tai kurkun alueen vaivoista kärsiville.

Kurssin on koostanut ja harjoitteet videolla sinulle ohjaa VoiceWell-menetelmän kehittäjä Kirsti "Kicka" Leppänen.

Materiaali on kurssialustalla käytössäsi 6kk ajan ostosta.

Tule mukaan ja aloita harjoittelu heti!

Kurssilla saat viisi ohjattua harjoitusta, joilla pääset tehokkaasti parantamaan kielen toimintaa ja helpottamaan niiden kautta myös ääntämistä, nielemistä, purennan alueen jännityksiä sekä ohjaat kehoasi oikeaan hengitystekniikkaan!

Tutustu kurssiin:

Osta kurssi nyt ja ota vinkit käyttöön heti tänään!

 • Suosituin
  5 vinkkiä rentoon kieleen
 • 59

  6kk käyttöoikeus verkkomateriaaliin

  Osta kurssi!